Scandal la CFR Cluj între Șumudică și "greii" vestiarului: Camora, Deac şi Hoban

Scandal la CFR Cluj între Șumudică și "greii" vestiarului: Camora, Deac şi Hoban
| Foto: Facebook CFR Cluj

"Greii" vestiarului din Gruia, Camora, Deac şi Hoban, au început să strige la dușuri împotriva lui Șumudică după Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj 4-0: "La revedere, Şumi, la revedere". Antrenorul ar fi condiţionat rămânerea la echipă de scoaterea din lot a celor trei.

Din sursele digisport.ro, 3 dintre "greii" vestiarului - Camora, Hoban și Deac - au început să strige la dușuri împotriva lui Șumudică. Totul pe fondul rezultatului rușinos de la Belgrad, dar și al altor discuții legate de echipă de când antrenorul a venit în Gruia.

Alți jucători au fost de-a dreptul revoltați de comportamentul colegilor lor, însă au preferat să nu reacționeze, pentru a nu tensiona și mai mult atmosfera.

Ce s-a întâmplat la vestiare, după Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj 4-0? După umilinţa de la Belgrad, în vestiarul echipei, Camora (34 de ani), Deac (35 de ani) şi Hoban (38 de ani), trei dintre greii formaţiei, au fredonat la vestiare "La revedere, Şumi, la revedere", în timp ce antrenorul era la conferinţa de presă.

Informaţia a ajuns la urechile antrenorului prin intermediul altor fotbalişti care au privit cu uimire ce scandau jucătorii respectivi.

Între timp a apărut şi informaţia că Şumudică ar fi condiţionat rămânerea la echipă de scoaterea din lot a celor trei, dar din informaţiile digisport.ro acest lucru încă nu s-a întâmplat. Cel puţin nu încă, iar conducerea clubului nu a luat vreo decizie legată de incident.

Comenteaza