Scandal la CFR Cluj. Jucătorii s-au bătut între ei

Scandal la CFR Cluj. Jucătorii s-au bătut între ei

Doi jucători ai echipei de fotbal CFR Cluj, proaspătă campioană și câștigătoare a Supercupei României, s-au bătut la antrenament. Conflictul a fost dezvăluit după meciul cu Dunărea Călărași.

Campioana a remizat cu nou promovata Dunărea, 0-0 la Călăraşi, deşi a ratat mai multe ocazii mari de înscrie. La finalul meciului, sătul de toată situaţia creată, Emmanuel Culio, veteranul din lotul echipei, a vorbit deschis despre conflictul pe care l-a avut în vestiar şi despre plecarea antrenorului Edi Iordănescu, conform Pro Sport.

Clujenii au remizat cu FC Botoşani (1-1) şi au pierdut cu Malmo (0-1), ambele meciuri la Cluj, apoi au remizat cu o nou promovată. S-a scris, în trecut, despre un conflict din cantonamentul clujenilor, desfăşurat în Polonia, între Culio şi Djokovic, pe care veteranul l-a detaliat. Mijlocaşul a vorbit şi despre plecarea lui Edi Iordănescu.

"S-a vorbit prea mult săptămâna asta, s-a zis despre Culio că a dat afară antrenorul, dar nu a fost aşa, sunt minciuni. În Polonia a fost o miuţă la un antrenament, l-am lovit pe Djoko, el pe mine, ne-am certat, dar totul a fost legat de fotbal.

După asta, am vorbit cu antrenorul, pentru că aveam o relaţie foarte bună cu el, i-am spus să-mi dea amendă, pentru că am greşit. Mi-am cerut scuze faţă de toată echipa. Le-am spus că am greşit, că o să primesc o amendă şi asta a fost. După, că echipa, că eu l-am dat afară, nu e nimic adevarat", s-a apărat Culio.

Mijlocaşul de 34 de ani susţine că regretă plecarea lui Iordănescu şi a oamenilor din conducere: "Aşa e la fotbal. Am făcut o Supercupă fantastică, s-a jucat bine, la fel şi în prima etapă, chiar dacă nu am câştigat. Nu cred că a fost bine, dar a fost decizia conducerii, iar eu sunt pe teren. Îmi pare rău de plecarea lui Copilu, a lui Mara... Au fost corecţi cu tot ce am vorbit şi am lucrat fantastic un an", a spus Culio.

Iordănescu a fost demis după doar trei meciuri. Războiul intern la vârful conducerii şi înfrângerea cu Malmo i-au determinat pe conducătorii clubului să-l contacteze pe Conceicao, dar în privința acestei decizii a contribuit și faptul că Iordănescu ar fi pierdut vestiarul. 

În cadrul unui antrenament, Culio și Djokovic s-au luat la bătaie în urma unui duel mai dur, iar antrenorul a intervenit personal să-i despartă pe cei doi jucători. Argentinianul l-ar fi înjurat pe antrenor, iar de atunci, spiritele au început să se aprindă și mai tare. Cei doi au început să-și care pumni, iar când Iordănescu a vrut să stopeze conflictul, Culio i-a răspuns foarte obraznic, potrivit Digi Sport.

Iordănescu a încercat să discute şi personal cu Culio, însă reacţia acestuia din urmă a fost la fel de arogantă. "Culio a reacționat la fel de zeflemitor. A aruncat tricoul spre antrenor și i-a zis că n-are ce să discute", a dezvăluit un martor. După cele două episoade, relația dintre Culio și Iordănescu s-a degradat și mai mult, iar mijlocașul ar fi cooptat și alți fotbaliști în "răscoala" din vestiarul CFR-ului. 

Un fotbalist de la CFR a dezvăluit faptul că în cantonament, jucătorii fumau fără menajamente. "În Polonia, au fost dese ocazii în care cei patru, cinci fumători din lot nu se fereau deloc să sudeze țigări în cantonament chiar în prezența oamenilor din staff. Nimeni n-a reacționat la adresa lor", este declarația unui jucător de la CFR.

Comenteaza