Scenariul se repetă. CFR - FCSB 1-1, pentru a cincea oară consecutiv

Scenariul se repetă. CFR - FCSB 1-1, pentru a cincea oară consecutiv
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Campionii au remizat pe teren propriu, împotriva liderului campionatului, după un meci echilibrat.

Partida din Gruia a început cu un joc agresiv din partea roș-albaștrilor, dar și cu CFR Cluj în controlul partidei. În ciuda acestui fapt, Coman a avut prima ocazie, în minutul 11 al partidei. Clujenii au răspuns prin Djokovic, care a trimis puțin peste din apropiere.

Deși, “feroviarii” au avut inițiativa, bucureștenii au fost cei care au deschis scorul, prin Coman, în minutul 24. Lang a trimis neglijent o minge cu pieptul către Arlauskis, iar mijlocașul FCSB-ului a profitat. Până la finalul primelor 45 de minute, oaspeții au mai punctat la capitolul ocazii prin Roman și Gnohere, în timp alb-vișiniii au fost inexistenți în atac. La pauză, scorul era 1-0 pentru echipa lui Dică.

Partea secundă a început la fel ca și primul act. CFR a avut un start lansat, iar Țucudean a egalat la trei minute de la reluare, în urma unei lovituri libere. Clujenii au controlat partida, în timp ce jucătorii FCSB-ului nu au contat în ofensivă.

În minutul 70, același Țucudean a fost aproape de a marca, dar Bălgrădean i-a salvat pe roș-albaștri. Până la final, jocul a fost unul confuz, fără vreo situație importantă de poartă. Astfel, CFR – FCSB s-a încheiat 1-1, pentru a cincea oară consecutiv.

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Lang, Camora – Djokovic, Males, Bordeianu – Omrani, Țucudean, Păun. Au mai evoluat: Moutinho, Ioniță

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Bălașa, Planic, Stan – Nedelcu, Filip – Roman, Tănase, Coman – Gnohere. Au mai intrat: Teixeira, Moruțan, Popescu

Următorul meci pentru campioana României va fi în deplasare, împotriva nou-promovatei FC Hermannstadt.

Comenteaza