Schimbare de obiectiv la CFR. Miriuță: ”Ne dorim să terminăm pe podium, ăsta e adevărul”

Schimbare de obiectiv la CFR. Miriuță: ”Ne dorim să terminăm pe podium, ăsta e adevărul”
Antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuță, nu se mai gândește la titlu după egalul cu FC Viitorul, dar își dorește să încheie campionatul pe podium cu ”feroviarii”.

CFR Cluj a remizat cu Viitorul, scor 0-0, duminică, pe propriul teren, în primul meci al etapei a cincea din play-off. În urma acestui rezultat, formația din Gruia a acumulat 29 puncte, fiind pe a treia treaptă a podiumului, la 7 puncte distanță de liderul FCSB (36 puncte). FC Viitorul este pe 2, cu 34 puncte.

"Un punct care nu ne ajută foarte mult în clasament, dar e un punct câștigat. Viitorul e o echipă foarte bună, cu jucători tineri. N-am ce să le reproșez băieților, și-au făcut treaba foarte bine. Obiectivul nostru a fost să fim în play-off, suntem acolo, e foarte bine.

Este meritul jucătorilor, al tuturor. Știm cu toții cum am plecat și pe traseu câte s-au întâmplat. Ne dorim să terminăm pe podium, ăsta e adevărul", a declarat antrenorul "feroviarilor", Vasile Miriuță.

Deac rămâne 100%

Tehnicianul ardelenilor a clarificat și situația lui Ciprian Deac, susținând că acesta a semnat prelungirea contractului cu CFR. Dorit insistent de FCSB, mijlocașul de 31 ani nu a mai bătut palma cu ”roș-albaștrii”. În urmă cu câteva zile, Deac a negat că ar fi semnat prelungirea angajamentului cu CFR Cluj, dar a dat de înțeles că acest lucru se va întâmpla în perioada următoare.

"Eu știu că s-au înțeles (Deac cu CFR - n. red.), cred că a și semnat. La noi în Ardeal știți cum e, ai bătut palma, e ca și cum ai avea contractul semnat. Nici nu-mi fac probleme că nu va rămâne la noi Cipri", a subliniat Miriuță.

Propunere pentru Daum

După evoluția din partida cu Viitorul, în care a fost aproape de a marca și golul victoriei, pe final, Miriuță îl vede convocat pe Deac la următorul joc al Naționalei, programat pe 10 iunie, în deplasare, cu Polonia. ”După cum joacă (îl văd convocat - n. red.). Astăzi a făcut o partidă foarte bună, a avut și acea bară. Cât l-au ținut balamalele, Cipri a alergat”, a mai zis Vasile Miriuță.

Ciprian Deac are 11 partide la prima reprezentativă, ultima prezență fiind bifată în martie 2011, într-un meci cu Bosnia din preliminariile Euro 2012. Următorul meci al CFR-ului va avea loc luni, 17 aprilie, de la ora 19:30, pe teren propriu, cu Steaua.

Comenteaza