Schimbare importantă pentru Olimpia Cluj: “Este un pas înainte în istoria clubului nostru”

Schimbare importantă pentru Olimpia Cluj: “Este un pas înainte în istoria clubului nostru”
| Foto: foto facebook.com/OlimpiaCluj

Campioana din fotbalul feminin va face parte din sezonul următor din brandul Universității Cluj.

“A venit momentul să anunțăm o schimbare importantă pentru clubul Olimpia Cluj!

Olimpia Cluj-Napoca a acceptat invitația FC Universitatea Cluj-Napoca de a face parte din brandul ”U” Cluj, alături de U-BT Cluj-Napoca, și de a duce numele ”U” Cluj cât mai sus în Europa. Practic, începând cu sezonul 2018-2019, vor fi trei structuri indepdendente: Fotbal Club Universitatea Cluj, U-BT Cluj-Napoca și Fotbal Club Universitatea Olimpia Cluj, care vor reprezenta brandul ”U” în România și Europa”, se arată într-un comincat al clubului clujean.

Conducătorul campioanei României este încântat de noul nume al formației. “În urma acestei invitații, am acceptat schimbarea numelui, începând din sezonul următor ne vom numi Asociația Fotbal Club Universitatea Olimpia Cluj și vom juca în UEFA Women’s Champions League sub brandul ”U Olimpia Cluj”. Este practic o certificare a faptului că toate fetele de la clubul nostru sunt suporteri ai Universității Cluj, de ani de zile participăm la meciurile de baschet, fotbal, handbal, multe fete sunt studente la Universitatea din Cluj, astfel trecerea de la Olimpia la Universitatea Olimpia a fost foarte simplă. Consider că este un pas înainte în istoria clubului nostru.

Olimpia va schimba simbolurile începând din sezonul următor al UEFA Women’s Champions League, va juca în alb-negru, sub simbolul ”U” Cluj și sperăm să ducem numele cât mai departe în această competiție. Data limită este 1 iunie, de aceea am preferat să facem acum acest anunț, urmând ca tot ceea ce înseamnă documente concrete să fie prezentate în cadrul unei conferințe de presă. Titlul cu numărul opt îl dedicăm tuturor suporterilor Universității Cluj, practic ne simțim parte din familia ”U” Cluj și sperăm să fie un nou început pentru istoria clubului nostru” , a declarat președintele clubului, Alin Cioban.

Jucătoarea Ioana Bortan este mândră că va juca din sezonul următor în culorile Universității. ”Cred că după opt titluri câștigate consecutiv, trecerea sub brandul ”U” Cluj este cel mai important pas făcut de Olimpia în istoria sa. Pentru mine va fi o mândrie să joc sub acest simbol și sub aceste culori, este o bucurie și să fiu primul căpitan al echipei ”U” Olimpia Cluj. Sper ca împreună să reușim performanțe și mai mari decât cele reușite până astăzi și să ajungem cât mai departe în Europa”, a spus căpitanul echipei, Ioana Bortan.

Olimpia Cluj este cea mai importantă echipă din fotbalul feminin românesc. Clujencele au câștigat în acest sezon al optulea titlu consecutiv și va reprezenta România în UEFA Women’s Champions League.

Comenteaza