Schimbare în staff-ul U-BT. Campioana are un nou antrenor secund

Schimbare în staff-ul U-BT. Campioana are un nou antrenor secund
| Foto: u-bt.basketball

Echipa clujeană a anunțat despărțirea de Srđan Flajs și numele înlocuitorului său.

"U-Banca Transilvania va avea modificări pe banca tehnică. Astfel, clubul nostru s-a despărțit de comun acord de antrenorul Srđan Flajs, care va fi înlocuit de către Dean Medan.

În vârstă de 48 de ani, Flajs a sosit la Cluj-Napoca în această vară. Anterior, el s-a mai regăsit în staff-ul unor formații precum Buducnost, Lietkabelis, Mega Leks sau Steaua Roșie.

Flajs este campion al Muntenegrului, dar a cucerit și Liga Adriatică, respectiv Cupa Serbiei. Astfel, clubul nostru îi mulțumește lui Srđan Flajs pentru munca depusă în ultimele luni!", a anunțat campioana României.

Schimbare în staff-ul U-BT. Campioana are un nou antrenor secund

foto: u-bt.basketball

"În schimb, Dean Medan este un antrenor tânăr din Serbia, aflat la început de drum. Acesta a împlinit 28 de ani în luna martie și a bifat deja mai multe experiențe internaționale.

Drept dovadă, după ce a absolvit College of Sports and Health din Belgrad, Dean a primit o ofertă din China, făcând parte din staff-ul celor de la Sichuan Blue Whales, formația unde activează celebrul Hamed Haddadi.

Totodată, Medan a petrecut un sezon la BC Astana, colaborând cu antrenorul Darko Russo. Astfel, a ieșit campion al Kazahstanului și a ocupat locul 10 în Liga VTB. În stagiunea precedentă, Dean Medan s-a regăsit în staff-ul celor de la Rapid București", se mai arată în mesajul transmis de U-BT Cluj-Napoca.

Comenteaza