Schimbare surprinzătoare de carieră pentru un fost jucător din Gruia: “Vând carne de vită, de calitate, din Patagonia”

Schimbare surprinzătoare de carieră pentru un fost jucător din Gruia: “Vând carne de vită, de calitate, din Patagonia”
| Foto: stirileprotv.ro

Un fost fotbalist important al celor de la CFR Cluj s-a îndreptat către industria alimentară, după retragarea din activitate.

Sosit în 2008 în Gruia și cu un CV care includea nume importante precum Inter Milano sau River Plate, Sixto Peralta a fost unul dintre cei mai apreciați jucători străini care au evoluat pentru “feroviari”. Ajuns la 41 de ani, argetinianul a ales să intre în industria alimentară după retragerea din activitate, însă nu a uitat de “sportul rege”.

”M-am transformat în întreprinzător. Vând carne de vită, de calitate, din Patagonia. Joc baschet, am o școală de fotbal unde antrenez copilași de 4-5 ani. Pot spune că în toată cariera mea nu m-am plictisit deloc: am cunoscut mulți oameni, persoane cu care și acum vorbesc.

Chiar i-am spus unui tânăr jucător argentinian să nu cumva să refuze oferta din Europa. Cum vine, să plece într-acolo! E o schimbare grea, plină de obstacole, de zile fericite sau de dezamăgiri. Dar trebuie să știi să te bucuri de toate momentele, nu poți gândi pesimist. Trebuie să încerci, să ai curaj”, a declarat fostul mijlocaș potrivit as.ro.

Sixto Peralta a evoluat timp de patru sezoane pentru CFR Cluj, perioada în care a bifat 132 de partide, a înscris de 9 ori și a oferit 16 pase decisive. Alături de “feroviari”, argentinianul a cucerit trei titluri în Liga 1 și două Cupe ale României.

Comenteaza