Schimbările pregătite de Șumudică la CFR Cluj. Cum ar puta arăta echipa de start a campioanei

Schimbările pregătite de Șumudică la CFR Cluj. Cum ar puta arăta echipa de start a campioanei
| Foto: facebook.com/cfr1907

Noul antrenor al formației din Gruia plănuiește să schimbe sistemul de joc în care echipa clujeană a evoluat în ultimele sezoane.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Marius Șumudică este pe cale să își înceapă munca la CFR Cluj, iar printre primele schimbări propuse de antrenor este ce a sistemului de joc. Campioana a jucat în ultimele sezoane în sistemul 4-3-3, iar tehnicianul este adeptul formației 3-5-2. Totuși, tranziția către un sistem cu 3 fundași ar putea dura prea mult, astfel Șumudică va antrena sistemul 4-2-3-1, anunță Digisport.

Noul antrenor din Gruia va păstra în primul 11 cei mai importanți jucători ai CFR-ului din ultimele stagiuni, însă va fi nevoit să integreze și noile achiziții ale campioanei. Astfel, dintre nou-veniți, Bouhenna, Tahiri și Rodriguez au cele mai mari șanse de a evolua constant sub comanda lui Șumudică.

Cum ar putea arăta CFR Cluj în sezonul următor:

Bălgrădean – Manea, Bouhenna, Burcă, Camora – Rodriguez, Tahiri – Deac, Sigurjonsson, Păun (Costache) – Debeljuh

În ceea ce privește jocurile din Liga 1, unde Marius Șumudică e obligat să introducă doi fotbaliști U21, cele mai mari șanse de a evolua le au Claudiu Petrila, revenit după împrumutul la Sepsi, și Denis Rusu, sosit de la UTA.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza