Video Scuffet, mesaj clar după eliminarea din Cupă: "Campionatul e deschis, trebuie să luptăm"

Scuffet, mesaj clar după eliminarea din Cupă: "Campionatul e deschis, trebuie să luptăm"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Portarul italian a fost cel mai bun jucător al CFR-ului în eșecul suferit la Sfântu Gheorghe, scor 3-0.

Eliminați din Cupa României de Sepsi OSK, "feroviarii" au rămas doar cu lupta din Superligă, acolo unde sunt la patru puncte în urma liderului, Farul Constanța.

Simone Scuffet, goalkeeper-ul campioanei recunoaște că evoluția echipei este modestă, însă e convins că elevii lui Dan Petrescu își pot reveni și pot lupta pentru un nou titlu.

"Într-un fel trebuie să învățăm ceva din acest meci, totul a mers rău, dar din lucrurile rele trebuie să înveți și să devii mai bun în meciurile următoare.

Meciul a fost unul rău pentru toți, dar trebuie să muncim împreună, să rămânem împreună și să încercăm să fim o echipă diferită și să avem mai multe șanse de a câștiga. Echipa adversă a jucat bine, e mai ușor cu un om în plus, cred că jocul a fost decis în finalul primei reprize.

Am dat tot ce aveam mai bun în cea de-a doua repriză, dar a fost foarte greu. Campionatul e deschis, trebuie să luptăm, să dăm tot ce avem mai bun la următorul meci și să ne descurcăm mai bine", a declarat italianul.

În actualul sezon, Simone Scuffet (26 de ani) a strâns 43 de apariții în tricoul campioanei României, iar în 18 dintre acestea nu a primit gol.

Comenteaza