Se anunță colapsul la CFR: “Dacă echipa nu se califică în Champions League se va sista susținerea financiară”

Se anunță colapsul la CFR: “Dacă echipa nu se califică în Champions League se va sista susținerea financiară”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Un om important din fotbal susține că patronul clujenilor va pleca din Gruia dacă echipa nu ajunge în grupele Ligii Campionilor.

Haosul din tabără campioanei pare din ce în ce mai mare. Războiul din conducere a dus la demiterea lui Edi Iordănescu și la înlocuirea sa cu Toni Conceicao. Oamenii csre l-au adus pe Iordănescu Jr. au plecat și ei, iar patronul Nelu Varga i-ar putea urma, cel puțin asta susține fostul internațional Gavril Balint.

Fostul atacant a dezvăluit informații din culise. “Eu știu niște lucruri de acolo, pentru că am și eu niște cunoștințe și am aflat. Edi Iordănescu a fost o victimă colaterală. Practic, nu s-a dorit înlăturarea lui, în primă fază. Acolo a fost o luptă între două grupuri, în prima fază s-a dorit înlăturarea unui grup, care a fost cel care l-a adus pe Edi Iordănescu. Pentru că a fost după un meci pierdut acasă, în care echipa a jucat foarte slab și pentru faptul că Edi a fost adus de acest grup, asta s-a întâmplat.

Patronul a răbufnit și a spus să plece și antrenorul. După care, mai ales după ce au venit și jucătorii să vorbească el, și-a dat seama, totuși, că nu poți să dai afară un antrenor după 3 meciuri, chiar dacă echipa a jucat foarte prost. Edi nu a mai revenit, nu a mai vrut să revină

Problema e următoarea: dacă echipa nu se califică în Champions League - și are șanse foarte mici să ajungă acolo - se va sista susținerea financiară. Asta știu sigur. S-ar putea să avem o reîntoarcere a unui fost patron de acolo. Europa League nu înseamnă atât de mulți bani. Înseamnă bani, dar pentru ei ținta e Champions League.

Mai mult asta e supărarea: acest patron a băgat niște bani și, ca mulți oameni care intră în fotbal - de multe ori naivi, care cred că se pot îmbogăți peste noapte - a crezut că îi va aduce bani o calificare în Champions League și va putea să își retragă banii băgați și să și câștige peste această sumă.

Când și-a dat seama acum că are foarte mici șanse să se califice, în momentul ăsta nu o să mai bage. Dacă nu se va califica, nu cred că va mai băga vreun ban și va renunța. S-ar putea să se întoarcă Arpad Paszkany, cu un grup de investitori, ca să salveze echipa pe care a lăsat-o cum a lăsat-o. S-ar putea întoarce ca un salvator, asta cred eu”, a declarat Balint, în direct la Digisport.

Comenteaza