Se anunță o atmosferă incendiară pe “Ion Oblemenco”. 15.000 de oameni la "U" Craiova – "U" Cluj

Se anunță o atmosferă incendiară pe “Ion Oblemenco”. 15.000 de oameni la "U" Craiova – "U" Cluj
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Clujenii speră să își egaleze cel puțin performanța din sezonul trecut când au ajuns până în optimile competiției, unde au fost eliminați de Astra Giurgiu, după prelungiri.

După victoria împotriva celor de la CSC Sânmartin, “studenții” vor întâni o nouă echipa de Liga 3 în Cupa României. Totuși, misiunea se anunță a fi mai dificilă, având în vedere că adversarul trupei lui Adrian Falub va fi FC Universitatea Craiova. Formația pregătită de Eugen Trică domină categoric Seria 4 din cel de-al treilea eșalon valoric al fotbalului românesc și speră la un parcurs însemnat în Cupă.

Deși nu au impresionat în duelurile eliminatorii din acest an, unde au avut nevoie de prelungiri și chiar penalty-uri împotriva celor de la Viitorul Pandurii Târgu-Jiu și Vedița Colonești, oltenii se vor baza pe aportul publicului. Partida se va disputa pe Stadionul Ion Oblemenco, în fața a 15.000 de oameni.

Vești bune vin și din tabăra Universității Cluj, în ceea ce privește accidentările. Chiar dacă “Șepcile roșii” nu se vor putea baza pe Goga, Cristian Gavra a trecut peste problemele pe care le-a avut în partida cu Petrolul și este apt de joc. Partida din șaisprezecimile Cupei României se va disputa marți, de la ora 21:30 și va fi transmisă de Digisport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus.  

Comenteaza