Se anunță o perioadă de mercato agitată la “U” Cluj. Pe ce posturi caută “studenții” întăriri

Se anunță o perioadă de mercato agitată la “U” Cluj. Pe ce posturi caută “studenții” întăriri
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Erik Lincar a încheiat 2021 pe locul al treilea în clasamentul ligii secunde, e ca și calificată în play-off și plănuiește să își întărească serios lotul în pauza de iarnă.

Deși au suferit două înfrângeri în ultimele două partide ale anului, “Șepcile roșii” sunt în continuare pe podiumul Ligii a 2-a și speră la promovare. Totuși, pentru a-și îndeplini obiectivul echipa clujeană plănuiește să se întărească serios în pauza de iarnă, așa cum a anunțat Erik Lincar la finalul partidei cu Petrolul.

“Vine o perioadă de pauză în care cred că toată lumea va face analize concrete și va încerca să se întărească pentru a avea un an 2022 mult mai bun și cu un lot care să permită fiecărei echipe să promoveze la Liga 1.

Vom încerca mai multe transferuri. Petrolul am văzut ca avea un lot numeros, multe soluții. Noi din păcate nu am reușit, mai ales că am transformat această echipă în proprorție de 80% în vară.  Dacă vom avea resursele și vom găsi jucătorii potriviți, cu siguranță va trebui să facem transferuri”, a spus tehnicianul, potrivit fcucluj.ro.

Din informațiile ZIUA de Cluj, “studenții” caută să acopere mai multe posturi și își doresc să transfere fundași pentru ambele flancuri, un stopper, un mijlocaș central, un jucător de bandă, dar și un atacant.

În plus, pe lângă cei trei jucători care deja negociază rezilierea contracului, Voinea, Țurcan și Novac, de Universitatea Cluj se vor despărți și Alexandru Gîț și Robert Răducanu.

Comenteaza