News alert Se anunță schimbări masive la CFR Cluj. Clujenii vor numi primul conducător străin din istoria Ligii 1

Se anunță schimbări masive la CFR Cluj. Clujenii vor numi primul conducător străin din istoria Ligii 1
| Foto: mundodeportivo.com

După ce au fost umiliți de Dudelange, în play-off-ul Europa League, campionii încearcă o restructurare totală a clubului.

CFR Cluj a pierdut rușinos calificarea în grupele Europa League, împotriva campioanei Luxemburgului, care le-a administrat o înfrângere usturătoare, 5-2 la general. Acum, șefii din Gruia pregătesc o adevărată revoluție și totul va începe de la nivelul conducerii. Conform Prosport, clujenii îl vor instala la echipă pe Rafael Gordillo, un om cu mare experiență în fotbalul spaniol. Ca jucător, Gordillo a obținut cinci titluri cu Real Madrid și o Cupă UEFA.

În vârstă de 61 de ani, ibericul are experiență ca și conducător de club, după ce a fost preșdintele lui Betis Sevilla.  La nivel administrativ, CFR Cluj îi va aduce pe Daniel Stanciu, un om cu mare experiență în fotbalul românesc, dar și un nume surpriză, Toni Curea, impresarul care a facilitat transferurile lui Julio Baptista și Jesus Fernandez. Un al nume vehiculat pentru a ocupa un loc în conducere este cel al lui Cornel Șfaițer, care activează în prezent la FC Botoșani. Iuliu Mureșan își va păstra în continuare funcția la CFR.

Comenteaza