Se caută voluntari pentru Campionatul European de gimnastică de la Cluj

Se caută voluntari pentru Campionatul European de gimnastică de la Cluj
Clujul va găzdui, în luna aprilie, Campionatul European de gimnastică. Federaţia de specialitate este în focul organizării şi caută voluntari.

Cu prilejul desfășurării Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică, care vor avea loc la Cluj, în perioada 19 - 23 aprilie 2017, Federația Română de Gimnastică anunță deschiderea campaniei pentru recrutarea de voluntari, derulată cu sprijinul Asociaţiei "Mişcarea Sportivă a Studenţilor Transilvăneni" din Cluj şi "Gaşca lui Pierre de Coubertin" din Bucureşti.

Revenite în România după 60 de ani, "europenele" gimnasticii, primele din noul ciclu olimpic, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului în România, eveniment la care vor participa 295 de sportivi din 37 de țări, având o rezonanţă internaţională deosebită.

Voluntarii reprezintă inima oricărui eveniment sportiv major, iar contribuția lor la desfășurarea evenimentului este semnificativă, mai mult, cu acest prilej având ocazia de a face parte dintr-o echipă pasionată de gimnastică, de a colabora cu experți în organizarea de evenimente sportive, de a-și exersa și a dobândi abilități variate, în timp ce își aduc propria contribuție la organizarea evenimentului.

Cerințele minime pentru cei ce doresc să participe în calitate de voluntari la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică sunt:
- vârsta peste 16 ani (fără limită superioară de vârstă)
- să fie disponibili pentru minim 5 zile în perioada 14 - 24 aprilie 2017
- cunoașterea satisfăcătoare a unei limbii străine (de preferinţă engleză)
- abilităţi utilizare computer
- abilităţi foto / video, prelucrare imagine, cei selecţionaţi urmând a-şi aduce contribuţia la buna desfăşurare a evenimentului în sectoare importante ale sistemului de organizare (media, suport spectator, protocol, zona de desfășurare a competiției, media, birou de informații, ceremonii protocolare, IT etc).

data limită pentru completarea formularului de înscriere este 1 martie 2017.

 

Comenteaza