Se cunosc echipele care vor juca la Trofeul Carpați

Se cunosc echipele care vor juca la Trofeul Carpați
Campioana mondială en-titre, Brazilia, medaliata cu bronz la recent încheiatul Campionat European, Suedia, respectiv Germania, vor participa la ediția din acest an a Trofeului Carpați.

Cea de-a 47 ediție a Trofeului Carpați va fi găzduită de Sala Polivalentă, pe 20 și 21 martie. 

Deși inițial și-a anunțat participarea, echipa Danemarcei nu va mai ajunge la Cluj. Locul ei a fost luat de Suedia. 

"Suntem fericiți fiindcă putem oferi publicului român meciuri de asemenea anvergură, într-o sală modernă și deosebit de frumoasă. Îi așteptăm într-un număr cât mai mare nu doar pe clujeni, ci și pe iubitorii handbalului din întreaga țară.

În același timp, este un turneu foarte bun pentru selecționata noastră de handbal feminin în vederea pregătirii dublei cu Serbia pentru calificarea la Campionatul Mondial. Mii de mulțumiri comunității clujene pentru ajutorul dat în organizarea acestui turneu emblematic pentru handbalul românesc și pentru România", a declarat Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal, pentru site-ul oficial

Ediția din 2015 va fi a treisprezecea pe care o găzduiește Clujul din 1959 încoace. Trofeul Carpați este un turneu amical organizat de FRH, la care participă, pe bază de invitație, diverse echipe naționale.

 

Programul competiției: 

vineri, 20 martie 

Suedia - Germania

România - Brazilia


sâmbătă, 21 martie

Finala mică

Finala mare

Comenteaza