Se destramă conducerea CFR-ului. Doi oameni importanți din club sunt ca și plecați

Se destramă conducerea CFR-ului. Doi oameni importanți din club sunt ca și plecați

Startul noului sezon aduce schimbări importante în organigrama campioanei, care e aproape să piardă doi oameni de bază.

Deși echipa se pregătește de debutul noii stagiuni și de meciuri complicate în cupele europene, problemele din club persistă. Doi dintre cei mai importanți oameni din conducerea campioanei sunt ca și plecați din Gruia. Dacă șeful centrului de copii și juniori, Silviu Bogdan și-a anunțat deja demisia, directorul sportiv Daniel Stanciu e și el pe punctul de a părăsi formația campioană.

Stanciu sugerează că se gândește de ceva vreme la plecare pentru că nu este destul de implicat în activitățile clubului. “Am contract cu CFR-ul dar nu am făcut deplasarea din anumite motive. Ca să fie o demitere, trebuie să fie o hârtie. Nu știu care e situația dânsului. Eu știu că el și-a dat demisia, dar nu pot să confirm.

Dar recunosc că iau în calcul o plecare, nu din acestă seară, ci de mai demult, să încetez colaborarea. Dar nu este vorba de nicio demitere. Vreau să găsesc un alt proiect, în care să fiu mai mult implicat. A fost un sezon foarte bun la CFR, în care nu simt că evoluez. Cu siguranță îmi doresc mai mult, dar sută la sută vă spun că nu e vorba de nicio demitere și de nicio demisie”, a spus directorul sportiv pentru Digisport.

Daniel Stanciu a sosit la CFR în octombrie 2018, în timp ce Silviu Bogdan a venit în primăvară, de la CS U Craiova.

Comenteaza