Se încinge lupta la titlu. Campioana a pierdut în fața rivalei FCSB

Se încinge lupta la titlu. Campioana a pierdut în fața rivalei FCSB
| Foto: facebook.com/cfr1907

După un meci în care nu au fost interesați de ofensivă decât în ultimele minute, elevii lui Dan Petrescu au fost învinși cu 1-0 de principala contracandidată la trofeul Ligii 1.

Cu un număr important de fani în tribunele arenei din Gruia, jocul a început cu oaspeții mai activi. FCSB a dominat la capitolul posesie și a încercat sa construiască acțiuni în jumătatea adversă.

În schimb, CFR Cluj a preferat un joc pragmatic, iar principala misiune a elevilor lui Dan Petrescu a părut să fie cea de a nu primi gol.

Cel mai important moment al reprizei a venit însă în minutul 43, când Susic l-a faultat dur pe Olaru și a încasat cartonașul roșu. Astfel, scorul pauzei a fost 0-0.

La revenirea de la cabine, jocul s-a desfășurat după același scenariu. Oaspeții au fost în continuare periculoși. Edjouma l-a pus la încercare pe Bălgrădean (48), iar Cristea a trimis cu capul în bară (50).

Clujenii au pus în continuare accent pe apărare și nu au contat în jumătatea oaspeților. În cele din urmă, barajul defensiv al campioanei a cedat, iar Octavian Popescu a înscris cu o execuție de la distanță, deviată de Graovac (74).

În ciuda forcing-ului de final și a ocaziei "feroviarilor" din prelungiriile partidei, FCSB s-a impus cu 1-0 și s-a apropiat la doar două puncte în clasamentul Ligii 1.

Comenteaza