Mutări importante la "U" Cluj: “Vom încerca să acoperim toate compartimentele”

Mutări importante la "U" Cluj: “Vom încerca să acoperim toate compartimentele”

Cu un nou antrenor la conducerea echipei, clujenii își doresc să se întărească în pauza competițională pentru a fi siguri de promovarea în prima ligă, la finalul sezonului.

După o campanie de achiziții importantă și în vară, din care s-au remarcat portarul Dur-Bozoancă și atacantul Cristian Gavra, care este și golgheterul echipei, “studenții” pregătesc noi mutări înaintea meciurilor rămase din retur.

Deși formația este neînvinsă de 14 partide, conducătorii lui "U" nu mai vor să aibă emoţii, ca şi în toamnă, când echipa a făcut câţiva paşi greşiţi. Odată cu venirea lui Bogdan Lobonț pe banca tehnică, clujenii speră la noi achiziții importante. Prezent în studioul Realitatea FM, președintele clubului, Radu Constantea, a oferit detalii despre numirea lui Bogdan Lobonț.

“Împreună cu ceilalți colegi din conducerea clubului și cu domnul Sabău, care coordonează partea sportivă, ne-am gândit la un antrenor tânăr. Noi ne propunem ca acest club să fie model pentru celelalte din România, să vină cu oameni noi și să implementăm idei noi.

Bogdan Lobonț are o experiență foarte mare la cluburi puternice, precum Ajax Amsterdam sau AS Roma. Vine cu cunoștiințele necesare și cu ceea ce ne dorim noi să implementăm la Universitatea și în fotbalul românesc, o viziune nouă și un nou mod de a conduce un club de fotbal”, a precizat preşedintele lui "U".

Constantea a vorbit despre strategia echipei în pauza competițională. “Vom avea un buget pentru anul viitor care va include atât varianta de Liga 1 și cea de Liga 2. Noi ne dorim să promovăm, dar nu ne poate garanta nimeni că vom reuși.  Vrem să ne întărim, iar Ioan Ovidiu Sabău, Bogdan Lobonț și tot staff-ul tehnic lucrează la o listă de jucători.

Avem și bugetul necesar, deci vom încerca să ne atingem obiectivul. Avem și susținerea partenerilor noștri, care își doresc promovarea și închiderea acestui ciclu de trei ani. Vom încerca să acoperim toate compartimentele, însă responsabilitatea este a celor care coordonează activitatea sportivă.

Suntem bucuroși că FC Universitatea Cluj este un club care atrage jucători, avem stabilitate financiară, suntem cu taxele și salariile la zi, ceea ce în fotbalul românesc nu este considerată o normalitate. Avem și condiții de pregătire foarte bune, iar jucătorii au toate condițiile pentru a se dezvolta”, a declarat președintele “studenților”.

Comenteaza