Se pregătește încă o plecare din Gruia. Un mijlocaș al campioanei a fost propus în Grecia

Se pregătește încă o plecare din Gruia. Un mijlocaș al campioanei a fost propus în Grecia
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj continuă curățenia din lot, iar următorul pe listă este un fotbalist adus cu speranțe mari în vară, dar care nu a confirmat în tricoul vișiniu.

Cu un lot mult prea numeros pentru meciurile rămase în sezonul de primăvară, antrenorul Dan Petrescu a început curățenia. Jucătorii care au evoluat mai puțin în prima parte a stagiunii au început deja să fie îndepărtați.

Horj a ajuns la Clinceni, Pașcanu, la Voluntari, în timp ce contractele lui Vâtcă și Peteleu au fost reziliate. Cel mai recent jucător intrat pe lista celor care își pot căuta o nouă echipă este Yacouba Sylla. Mijlocașul originar din Mali a fost deja propus la Panetolikos, echipă din prima ligă din Grecia, potrivit Telekom Sport.

Fotbalistul african a venit ca o certitudine la CFR, însă a evoluat în doar cinci partide pentru “feroviari”. În CV-ul său se află formații importante, precum Aston Villa sau Rennes, fost adversară a CFR-ului. De-a lungul carierei, Sylla a strâns 22 de prezențe în Premier League și 39 de jocuri în Ligue 1.

Comenteaza