Se vede play-off-ul. Nistor a adus victoria Universității în fața campioanei

Se vede play-off-ul. Nistor a adus victoria Universității în fața campioanei
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău s-a impus la limită contra Farului Constanța, scor 1-0.

Primăvara a venit la Cluj-Napoca, însă vremea bună nu a adus și fotbal bun. Primele minute ale jocului dintre "studenți" și trupa de la malul mării. Primele minute au semănat izbitor cu meciul de la Sfântu Gheorghe, până când lovitura de cap trimisă de Munteanu puțin pe lângă poartă i-a trezit pe elevii lui Ioan Ovidiu Sabău (10).

După ce Popa și Simion l-au testat pe Buzbuchi (19) a început seria erorilor din apărarea oaspeților. Mai întâi Roguljic a avut șansa deschiderii scorului, dar același Buzbuchi s-a opus (29). Patru minute mai târziu, Larie a gafat în propriul careu, Popa a speculat eroarea, i-a pasat lui Nistor, care a marcat în poarta goală (33). Așadar, Universitatea conducea la pauză, scor 1-0.

Imediar după revenirea de la vestiare, "studenții" au avut ;ansa de a majora diferenț, dar Roguljic, scăpat singur spre poartă, a trimis direct în Buzbuchi (47). Jocul a continuat apoi sub semnul echilbrului, fără ca vreuna dintre formații să creeze pericol în treimea adversă. Jocul s-a animat în ultimul sfert de oră, când Farul a forțat egalarea.

Forcing-ul a părut să dea roade, iar fanii Universității când un posibil penalty a fost analizat în camera VAR. Partida a continuat, iar elevii lui Sabău chiar au încheiat jocul în atac. Spre bucuria suporterilor, care au trăit ultimele secunde în tensiune, echipa clujeană s-a impus cu 1-0 și rămâne în lupta pentru play-off.

În urma acestui succes, Universitatea Cluj a ajuns la 38 de puncte și a urcat, temporar, pe locul al șaselea.

Comenteaza