Sebastian Chitoșcă, cea mai nouă achiziție a Universității Cluj: “Sper să debutez cât mai repede”

Sebastian Chitoșcă, cea mai nouă achiziție a Universității Cluj: “Sper să debutez cât mai repede”
Sebastian Chitoșcă
Sebastian Chitoșcă

Mijlocașul trecut și prin curtea vice campioanei, FCSB, este nerăbădător să îmbrace tricoul noii sale formații.

Deși campania de achiziții din iarnă a fost una importantă, clubul clujean a decis să aducă un plus lotului lui Bogdan Lobonț și a obținut semnătura jucătorului de 26 de ani. Cu o vastă experiență în Liga 1, Chitoșcă se poate dovedi de mare ajutor în ofensiva ”studenților”. Mijlocașul a început pregătirile alături de echipă de câteva zile și este nerăbdător să debuteze la “U” Cluj.

Sebastian Chitoșcă a vorbit despre transferul să la echipa clujeană. “Îmi face foarte mare plăcere să fiu aici, alături de noii mei colegi, alături de staff. Sper să fie într-un ceas bun venirea mea și să debutez cât mai repede și să o fac cu brio. Sper să îmi ajut echipa, iar la anul să fim în Liga 1.

Orice obiectiv este greu de îndeplinit, dar cu muncă, seriozitate și credință cred că se poate realiza. Sunt pregătit să fac față aici, dacă nu eram, rămâneam acasă. Într-adevăr este o mare presiune aici, băieții au făcut lucruri extraordinare până acum și cu siguranță nu ne vom opri aici și sper să contribui și eu la promovare”, a declarat mijlocașul.

Fotbalistul de 26 de ani a discutat și despre noul său antrenor. “A contat că voi evolua sub comanda lui Bogdan Lobonț pentru că el este un om de fotbal important. A avut o carieră foarte frumoasă și e un exemplu pentru noi. Cred că oricărui jucător i-ar face plăcere să lucreze sub comanda unui asemenea antrenor. Sper să îl facem mândru la finalul sezonului și să ne bucurăm împreună de promovare”, a precizat Chitoșcă.

L-a rândul său, Boogdan Lobonț s-a declarat mulțumit de noua achiziție a formației clujene. “Sebastian este un jucător cu calități, într-adevăr în ultimele două luni nu a avut șansa să evolueze. El s-a pregătit la Piatra Neamț, dar încet încet el va ajunge la nivelul pe care ni-l dorim. Muncește, el a venit de câteva zile, este alături de noi și este un băiat receptiv, care știe unde vrea să ajungă”, a spus antrenorul.

Pentru Universitatea Cluj urmează un duel cu CS Mioveni, pe propriul teren. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 19:30.

 

Comenteaza