Secretul campioanei, dezvăluit de un fost jucător din Gruia: “Liniștea din interiorul echipei a contat foarte mult”

Secretul campioanei, dezvăluit de un fost jucător din Gruia: “Liniștea din interiorul echipei a contat foarte mult”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre fotbaliștii trecuți pe la CFR Cluj a explicat care au fost atuurile “feroviarilor” în lupta din Liga 1.

Formația din Gruia a reușit să câștige al patrulea titlu consecutive și al șaptelea din istoria clubului. Peformanța este cu atât mai remarcabilă cu cât clujenii au pornit de pe locul al doilea play-off-ul, fiind prima formație care cucerește titlul din această poziție.

Cosmin Tilincă, care a strâns aproape 100 de meciuri pentru CFR Cluj și care în prezent antrenează grupe de copii și juniori ale campioanei a dezvăluit care a fost secretul “feroviarilor” în actualul sezon.

“Liniștea din interiorul echipei a contat foarte mult. La toate echipele mai sunt probleme financiare, dar la CFR s-au plătit salariile. A fost un grup omogen, cu jucători experimentați, cum sunt Deac, Camora sau cum a fost Culio.

E un lot competitiv, care va avea în continuare multe de spus în campionatul nostru. Plus că au fost niște conducători care nu se bagă, nu-și dau cu părerea prin presă, nu jignesc jucători. Avem un staff profesionist și asta duce la liniștea interioară a echipei”, a declarat Tilincă pentru GSP.

Comenteaza