Secundul CFR-ului mulțumit de remiza cu FCSB. Valeriu Bordeanu: Este un rezultat echitabil

Secundul CFR-ului mulțumit de remiza cu FCSB. Valeriu Bordeanu: Este un rezultat echitabil
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Fostul fundaș a condus de pe bancă echipa clujeană, în absența lui Dan Petrescu și crede că scorul din Gruia a fost unul corect. 

Bordeanu a fost mulțumit de rezultat, dar s-a declarat supărat deoarece s-a repetat scenariul din cele două partide din sezonul regulat. “Consider că este un rezultat echitabil. Am avut neșansa de a nu înscrie cel de-al doilea gol. Dacă făceam 2-0 le era foarte greu să revină în joc. E frustrant să pierzi cele trei puncte în minutul 91, dar mai frustrant este faptul că, în acest sezon, în trei meciuri împotriva celor de la FCSB, noi am condus de fiecare dată și nu am luat niciodată cele trei puncte”, a spus fostul campion al României, cu Unirea Urziceni.  

Antrenorul secund al “feroviarilor” nu a fost surprins de jocul FCSB-ului și spune că retragerea în defensivă, din repriza secundă, nu a fost intenționată. “La CFR primează eficiența, nu spectacolul. Dacă putem face și spectacol e în regulă, dar vrem să fim cât mai eficienți. FCSB nu ne-a surpins, pentru că știm că au o echipă ofensivă, o echipă care are valori individuale. Dar, s-au izbit de forța noastră de grup, de spiritul nostru de sacrificiu. Retragerea echipei nu a fost un ordin tactic, dar adversarii au pus presiune, iar noi am mutat liniile în spate. Chiar și așa, sunt momente în care suferim și trebuie să ne apărăm”, a declarat fostul fundaș lateral.  

Valeriu Bordeanu spune că nu a comunicat deloc cu Petrescu, pe parcursul partidei, dar la antrenamente au fost pregătite toate scenariile pentru meciul cu bucureștenii. “Dan Petrescu nu ar risca rezultatul sau o suspendare mai lungă pentru a comunica cu banca. În cursul săptămânii am făcut diverse scenarii la antrenamente, suntem împreună de mult timp, iar băieții cunosc ordinele tactice. Totuși, lipsa liderului și căpitanului nostru, Camora, s-a simțit. Nu atât în teren, cât la vestiar și înainte de meci”, a adăugat secundul liderului.

CFR va juca următorul meci, în deplasare, la Craiova. Partida cu CS U va avea loc sâmbătă, 31 martie.  

                                                                    

Comenteaza