Ședință la CFR Cluj. Șefii campioanei i-au decis soarta lui Șumudică

Ședință la CFR Cluj. Șefii campioanei i-au decis soarta lui Șumudică
| Foto: facebook.com/cfr1907

Oficialii formației din Gruia s-au întâlnit pentru a discuta despre continuarea colaborării cu actualul tehnician al “feroviarilor”.

Eliminarea din turul trei preliminar i-a lăsat un gust amar patronului Nelu Varga, care s-a gândit imediat la demiterea antrenorului. În plus, adversarul din play-off-ul Europa League, Steaua Roșie Belgrad, este unul valoros, iar calificarea în grupele competiției pare greu de realizat.

Potrivit Prosport, patronul campioanei și președintele Marian Copilu au discutat în ultimele zile și i-au decis soarta lui Marius Șumudică. Cei doi au ales să continue alături de antrenor, chiar dacă “feroviarii” vor rata calificarea în grupele Europa League.

Argumetele favorabile antrenorului au fost schimbările de lot din vară, dar și absența lui Andrei Burcă, cel de la care se aștepta să îl înlocuiască pe Vinicius în rolul de lider al defensivei clujene.

Astfel, Marius Șumudică va mai continua cel puțin până în iarnă la CFR Cluj, când poziția sa va fi reevaluată, în funcție de performanțele din campionat și cupele europene.

Comenteaza