Selecționerul pregătește reprofilarea lui Cristi Manea. Unde va juca "feroviarul"

Selecționerul pregătește reprofilarea lui Cristi Manea. Unde va juca "feroviarul"
| Foto: frf.ro

Edi Iordănescu ia în calcul o schimbare de poziție în cazul fundașului formației din Gruia.

Aflat în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj și indecis asupra prelungirii, Cristi Manea a devenit rezervă, fiind înlocuit în primul 11 de Vasile Mogoș. Chiar și așa, selecționerul a surprins și a convocat ambii apărători dreapta ai formației din Gruia pentru următoarea acțiune a echipei naționale.

Deși este conștient de situația prin ca trece Cristi Manea la echipa de club, Edi Iordănescu pregătește reprofilarea jucătorului în vârstă de 26 de ani, anunță Prosport. Nemulțumit de soluțiile pe care le are în flancul stâng, inclusiv de titularul din preliminarii, Nicușor Bancu, selecționerul ia în calcul mutarea lui Manea.

Postul nu ar reprezenta o premieră pentru fotbalistul CFR-ului, care a jucat recent, sub comanda lui Adrian Mutu, în flancul stâng al defensivei. Forțat de accidentarea lui Camora și de evoluțiile modeste ale lui Mamic, antrenorul "feroviarilor" l-a folosit pe Manea în partea stângă la meciurile cu Rapid și FC U Craiova 1948 din Superligă.

Cristian Manea trece printr-un sezon complicat, în care a strâns doar 16 apariții pentru CFR Cluj, din cauza unei accidentări suferite la echipa națională, în toamna lui 2023.

Comenteaza