"Șepcile roșii" sunt pe val. Au zece victorii în campionat și o caută pe a 11-a

"U" Cluj va juca sâmbătă, 12 noiembrie 2016, pe arena din Parcul Central, cu Arieșul Mihai Viteazu, în runda cu numărul 13 din Liga a IV-a.


">

Echipa lui "Papi" este liderul seriei, cu 31 puncte, și se poate desprinde la șase puncte de locul secund, Olimpia Gherla, cu un nou succes. "Studenții" au înscris nu mai puțin de 61 goluri în actuala stagiune și au primit doar 5. Universitatea este neînvinsă după 12 etape, cu 10 victorii și o remiză (2-2 cu Sticla Arieșul Turda). În prima rundă, "alb-negrii" au stat.

Arieșul Mihai Vitezu ocupă locul 13, cu doar 7 puncte și un golaveraj de 21-41. Formația pregătită de Lucian Roșu are două victorii, un egal și opt înfrângeri în ediția curentă a celui de-al patrulea eșalon fotbalistic. Săptămâna trecută, viitoarea adversară a "Șepcilor roșii" a remizat pe propriul teren, 1-1, cu Vulturul Mintiu Gherlii. "U" Cluj a obținut, în schimb, o victorie clară în deplasarea de la Câmpia Turzii, 4-0, cu Industria Sârmei.

Atacantul Dorin Goga este incert pentru meciul de sâmbătă, acesta fiind răcit, informează "Șepcile roșii" pe pagina oficială de Facebook. Goga este al doilea marcator al Universității din acest sezon, cu 14 reușite. Pe primul loc este Brian Lemac, cu 17 goluri.

"Este un meci dificil, dar vom încerca să facem față jocului atât cât vom putea. Echipa noastră este modestă, cu mulți jucători nou-veniți. Nu avem așteptări prea mari. Universitatea este lider și se antrenează în fiecare zi, noi ne pregătim cam de două ori pe săptămână. Avem, însă, doi jucători care și-au făcut junioratul acolo. E vorba de Cătălin Crișan și Horațiu Moldovan", a declarat vicepreședintele clubului Arieșul Mihai Viteazu, Ioan Arion, pentru ZIUA de CLUJ.

"Universitatea pleacă cu prima șansă, fără doar și poate. Noi mergem cu gândul de a limita proporțiile scorului. La ora actuală, încerc să fac o reconstrucție a echipei și mă voi baza pe mulți tineri. Sper să nu ne facem de râs. Doi dintre jucătorii noștri au evoluat în trecut la U și cred că acest meci va reprezenta o ambiție în plus pentru ei. Obiectivul nostru este să încheiem campionatul în prima jumătate a clasamentului, dar vom mai avea nevoie de trei transferuri. În vară am pierdut mulți jucători", a spus antrenorul viitoarei adversare a Universității, Lucian Roșu.

UPDATE 18:00

”Suntem pregătiți pentru un nou meci. Obiectivul nostru major este victoria și bineînțeles, să creștem potențialul fiecărui jucător. Din păcate, Goga nu va juca. A contactat o viroză puternică și nu mă voi putea baza pe el”, a declarat antrenorul ”Șepcilor roșii”, Marius Popescu, pentru ZIUA de CLUJ.

"U" Cluj - Arieșul Mihai Viteazu se va disputa sâmbătă, de la ora 15:00, pe Cluj Arena.

Comenteaza