Sepsi a pus gând rău lui CFR Cluj: ”Nu mergem doar la plimbare”

Sepsi a pus gând rău lui CFR Cluj: ”Nu mergem doar la plimbare”
Deși se află în subsolul clasamentului, viitoarea adversară a lui CFR Cluj vine cu gânduri mari în Gruia. ”Nu vom merge doar la plimbare”, a declarat tehnicianul lui Sepsi, Eugen Neagoe.

Înaintea acestui duel, CFR Cluj se află în fruntea clasamentului, cu 40 puncte. Sepsi este, în schimb, la un singur punct de zona retrogradării. Covăsnenii ocupă locul 12, cu 12 puncte.

"Ne aflăm în fața unui joc foarte greu și foarte important, atât pentru noi, cât și pentru CFR. Sunt pe primul loc, au jucători valoroși, dar asta nu înseamnă că vom merge doar la plimbare spre Cluj. Băieții sunt conștienți de situația mai puțin plăcută în care suntem și chiar avem nevoie de puncte.

Normal că CFR e favorită, dar se joacă 11 contra 11 și nu avem nimic de pierdut, ci doar de câștigat. Sper ca la finalul jocului să fim echipa care se bucură", a declarat antrenorul lui Sepsi, Eugen Neagoe, pe pagina oficială de Facebook a clubului.

În ultimul joc, CFR Cluj a învins-o în deplasare pe Dinamo cu 2-0. Sepsi a remizat a remizat acasă cu Gaz Metan Mediaș, scor 0-0. CFR Cluj - Sepsi Sfântu Gheorghe se joacă luni, de la ora 20:45, pe arena din Gruia, în etapa a 19-a din Liga 1. Întâlnirea va fi transmisă în direct pe Digisport, Look TV și Telekom Sport. În tur, formația din Gruia s-a impus cu 2-0.

Comenteaza