News alert CFR Cluj, în semifinalele Cupei României

CFR Cluj, în semifinalele Cupei României
| Foto: facebook.com/cfr1907

Echipa pregătită de Alin Minteuan continuă parcursul spre cel de-al doilea obiectiv al sezonului, după ce s-a impus la limită în partida cu alb-roșii și a reușit calificarea în “careul de ași” al competiției.

“Feroviarii” au început mai bine partida de la Sfântu Gheorghe și au fost mai activi în primele minute de joc. Totuși, ocaziile le-au aparținut gazdelor, dar Jesus Fernandez a fost la post. Jocul din prima repriză a fost unul echilibrat, cu un mic plus pentru echipa lui Eugen Neagoe. Internaționalul de tineret, Adrian Rus a fost active în ofensivă și a semnat două ocazii în doar 10 minute. Singura oportunitate a clujenilor a venit chair înaintea pauzei, dar șutul lui Ioniță a trecut peste poartă. Astfel, după 45 de minute, scorul era 0-0.

Startul actului secund a aparținut tot formației din Gruia, iar Omrani a reluat cu capul spre poarta lui Fejer, la cinci minute de la reluare. După o oră de joc, clujenii au primit un cadou nesperat din partea gazdelor, iar Costache a profitat și a deschis scorul. În minutele ce au urmat, “feroviarii” au cedat traptat inițiativa și au încercat să se folosească de contraatacuri. Totuși, presiunea echipei lui Eugen Neagoe a crescut doar în ultimul sfert de oră, când Hadnagy a reluat spectaculos, dar Fernandez a scos acrobatic de sub bară. CFR Cluj a gestionat bine finalul de meci și s-a impus la limită, 1-0. 

Echipe de start:

Sepsi: Fejer – Rudol, Rus, Jovanovic, Sato (Omar ‘80) – Velev, Vașvari – Moura (Mensah ’57), Flores, Ștefan – Hamed (Hadnagy)

CFR Cluj: Fernandez – Peteleu, Lang, Mureșan, Camora – Hoban (Djokjovic ‘77), Bordeianu – Deac, Ioniță (Moutinho ’88), Costache (Manea ’84) – Omrani

Pentru “feroviari” urmează tot un duel cu Sepsi Sfântu Gheorghe, de data aceasta în Liga 1. Partida din ultima etapă a sezonului regulat se va disputa duminică, 3 martie, de la ora 20:00, pe Stadionul “Sr. Constantin Rădulescu”.

Comenteaza