Sepsi – CFR Cluj 1-2. Campioana câștigă puncte importante la Sfântu Gheorghe

Sepsi – CFR Cluj 1-2. Campioana câștigă puncte importante la Sfântu Gheorghe
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Deși au fost egalați în ultimele minute pe terenul surprizei din actualul sezon al Ligii 1, clujenii s-au impus după ce Deac a transformat un penalty.  

CFR Cluj a început bine ultima partidă din turul campionatului. “Feroviarii” au deschis scorul după un sfert de oră de joc, prin Omrani. Jocul s-a echilibrat, iar gazdele au fost aproape de a restabili egalitatea, la ocazia lui Tandia, dar Arlauskis a avut un reflex salvator. Campiona a răspuns repede, dar golgheterul Țucudean a ratat din situație de unu la unu cu Niczuly.

Echilibrul din joc s-a restabilit, fără ocazii importante din partea celor două formații. În finalul primei părți, lituanianul din poarta CFR-ului s-a remarcat din nou, la un șut al aceluiași Tandia, dar elevii lui Conceicao au intrat în avantaj la cabine.

Actul secund a început bine tot pentru gazde, iar Tandia a fost din nou în prim-plan. După mai bine de o oră de joc, Țucudean a ratat șansa desprinderii pe tabelă, iar la faza următoare campioana a rămas în 10. Males a comis o neglijență și a primit roșu direct. Formația lui Neagoe a alergat după egalare până la final, iar cu 10 minute înainte de ultimul fluier al "centralului", proaspăt intrat în teren, Florin Ștefan a înscris.

Gazdele au trecut chiar pe lângă victorie, dar Arlauskis a fost din nou providențial. Norocul clujenilor s-a numit Vașvari, care a faultat în careu în ultimele minute, iar Deac a adus victoria CFR-ului, din penalty.

Echipe de start:

Sepsi: Niczuly – Moura, Viera, Jovanovic, Sato – Karnitskiy (Simonovski ‘56), Velev – Mensah (F. Ștefan ‘74), Vașvari, Drăghici (Hamed ‘55) – Tandia

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Mureșan, Vinicius, Camora – Bordeianu, Males, Djokovic – Omrani (Păun ‘84), Țucudean (Tambe ‘75), Deac (Baptista ’90+3)

În urma victoriei de la Sfântu Gheorghe, clujenii revin pe primul loc, cu 26 de puncte. Următorul meci pentru campioni va fi împotriva echipei Gaz Metan Mediaș, în Cupa României.

Comenteaza