Sepsi i-a pus gând rău CFR-ului: ”Vom da 150 la sută cu ei” | Andrei Mureșan: ”Suntem pregătiți”

Sepsi i-a pus gând rău CFR-ului: ”Vom da 150 la sută cu ei” | Andrei Mureșan: ”Suntem pregătiți”
Directorul sportiv de la Sepsi Sfântu Gheorghe, János Bokor, promite un meci de totul sau nimic cu formația lui Dan Petrescu. Sepsi – CFR Cluj se joacă luni, 14 august, de la ora 21:00, pe stadionul Tineretului din Brașov.

Echipa lui Dan Petrescu ocupă locul 2 în clasament, cu 13 puncte. Sepsi este pe 8, cu 6 puncte. Viitoarea adversară a CFR-ului a câștigat toate meciurile de pe teren propriu, 2-1 cu Juventus București, respectiv 1-0 cu campioana FC Viitorul.

"La Mediaș am comis multe greşeli, iar asta ne-a costat și nu am mai putut întoarce rezultatul. Sper ca din aceste greșeli să învețe atât antrenorii, cât și echipa ca să nu mai dăm cu piciorul la astfel de posibilități. Luni ne așteaptă un meci foarte greu. CFR Cluj este echipa momentului, la ora actuală cea mai bună formație din campionat, dar sperăm să dăm 150 la sută pe teren, și atunci le vom putea crea probleme", a spus directorul sportiv de la Sepsi, János Bokor, pe pagina de Facebook a clubului.

CFR nu se teme însă de covăsneni și caută a cincea victorie din acest sezon.

"Am avut un parcurs bun, dar trebuie să uităm ce a fost până acum. Ne interesează următorul meci, sperăm să obținem cele trei puncte. E important să nu primim gol. Sepsi e o echipă care a obținut 6 puncte acasă, agresivă, dar cu siguranță noi vom fi pregătiți și vom face tot posibilul să ieșim învingători. Dacă vrei să câștigi campionatul, trebuie să bați echipele mici", a declarat fundașul central al "feroviarilor", Andrei Mureșan.

În ultima rundă, CFR Cluj a învins-o acasă pe Dinamo cu 1-0. Unicul gol al meciului a venit dintr-un penalty controversat, transformat de argentinianul Culio. De partea cealaltă, Sepsi a cedat pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, scor 1-2.

Comenteaza