Video Sergio Ribeiro, încântat de prelungirea contractului cu “U” Cluj: “Sper ca în acest an să reușim promovarea”

Sergio Ribeiro, încântat de prelungirea contractului cu “U” Cluj: “Sper ca în acest an să reușim promovarea”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul portughez a semnat un nou angajament cu “Șepcile roșii” și a reluat antrenamentele, sub comanda lui Erik Lincar.

După un sezon în care s-a aflat printre principalele “motoare” ale echipei clujene, Sergio Ribeiro părea că și-a încheiat conturile cu “studenții”. Totuși, conducerea Universității Cluj a reușit să îl convingă pe portughezul de 25 de ani să revină, iar fotbalistul s-a declarat încântat de posibilitatea de a evolua din nou în alb și negru.

“Sezonul trecut pentru mine a fost puțin tulburat. În primele luni nu am jucat, dar după am început să mă adaptez și să termin cu bine anul. Sper ca în acest an să reușim promovarea pentru că asta ne dorim cu toții.

Obiectivul meu e să înscriu cât mai multe goluri. Am înscris de 8 ori anul trecut, însă în acest an trebuie să îmi întrec recordul și cred că ar trebui să ofer și ceva mai multe pase de gol pentru a îmi ajuta echipa să obțină cât mai multe puncte.

Sunt foarte fericit deoarece, în sfârșit, suporterii noștri vor reveni pe stadion, ei sunt al 12-lea jucător al nostru. Este cea mai frumoasă senzație pentru un jucător să aibă fanii alături, iar ei vor fi un factor important în lupta pentru promovare”, a declarat portughezul.

Sosit în luna august a anului trecut, fotbalistul crescut de FC Porto a evoluat în 20 de partide în toate competițiile, a înscris de 8 ori și a oferit 4 pase decisive.

Comenteaza