Seria negativă în deplasare continuă. U-BT a pierdut duelul cu Prometey

Seria negativă în deplasare continuă. U-BT a pierdut duelul cu Prometey
| Foto: euroleaguebasketball.net

Deși a condus la pauză, campioana României a fost învinsă în etapa a 8-a din grupele EuroCup, scor

Partida de la Riga a început echilibrat și în ciuda unor minute bune de întrerupere cauzate de probleme la masa oficială, cele două echipe nu și-au pierdut din ritm. Trupa ucraineană a reușit să se distanțeze la două posesii, grație eficienței de la mare distanță, însă "studenții" au reușit să reducă ecartul, iar scorul primului sfert a fost 28-27 în favoarea gazdelor.

În startul sfertului secund a venit rândul campioanei României să pună distanță între ea și adversar, dar ucrianenii au reușit și ei să echilibreze jocul. Jocul la interior a rămas punctul forte al clujenilor, care au găsit de cele mai multe ori soluțiile potrivite sub panou, iar la pauza conduceau cu 57-51.

Baschetbaliștii de la Prometey au revenit mai concentrați de la cabine decât elevii lui Mihai Silvășan și au reușit să preia conducerea fără ca U-BT să aibă replică. În ciuda dorinței antrenorului de a avea mai multă intensitatea, "studenții" nu au reușit să crească nivelul, iar cu 10 minute înainte de final, gazdele conduceau cu 79-72.

Campioana României a încercat timid să reducă din ecart în cel de-al patrulea sfert, însă diferența a devenit prea mare și clujenii au fost nevoiți să se recunoască învinși. Așadar, U-BT pierde din nou în deplasare, scor 105-82, împotriva celor de la Prometey.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Patrick Richard (19 puncte, 6 recuperări, 6 pase decisive), urmat de Leo Meindl (17 puncte, 4 pase decisive), Andrija Stipanovic și Emi Cățe (ambii 14 puncte).

Comenteaza