Seria slabă a “feroviarilor” continuă. CFR Cluj, fără victorie în noul sezon

Seria slabă a “feroviarilor” continuă. CFR Cluj, fără victorie în noul sezon
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campionii nu au reușit să treacă de Poli Iași, în prima etapă a Ligii 1 și au ajuns la trei meciuri fără succes în actuala stagiune.

Clujenii au început bine partida din Gruia și a dominat primele minute de joc. Prima fază importantă s-a consemnat în minutul 12, când Deac a cerut penalty după o intervenție a lui Panțîru. La jumătatea reprizei, căpitanul “feroviarilor”, Mario Camora, a avut o incursiune bune în flancul stâng, i-a centrat lui Deac, care a înscris cu o lovitură de cap. Până la finalul reprizei, clujenii au rămas în jumătatea adversă, însă nu au reușit să mai înscrie, iar scorul pauzei a fost 1-0.

Actul secund a început cu oaspeții în ofesnivă. Trupa lui Mihai Teja a pus presiune în primele minute de la reluare, iar insistența a dat roade. În minutul 62, Loshaj a pătruns pe partea stângă, a șutat puternic, iar stopperi campioanei au deviat balonul în propria poartă. Treptat, clujenii au intrat în criză de timp și s-au precipitat în fața porții. Deac și Burcă au ratat ocazii bune de a marca, iar Rondon a cerut un penalty în ultimele minute. Oaspeții puteau da lovitura în ultimele minute, după un contraatac periculos, dar Andrei Cristea a șutat în bara porții lui Arlauskis. Astfel, partida din Gruia s-a încheiat la egalitate, 1-1. 

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu (Susic ‘46), Burcă, Mureșan, Camora – Itu (Luis Aurelio ‘61), Sylla (Omrani ‘64), Djokovic – Deac, Rondon, Costache

Poli Iași: Rusu – Gallego, Frăsinescu, Diallo, Panțîru – Chelaru, Loshaj (Passaglia '80) – Danale (Carlone ‘58), Joao Teixeira, Horșia – Bălan

Pentru campioni urmează returul cu Astana din preliminariile Ligii Campionilor. Partida se va disputa miercuri, de la ora 21:00.

Comenteaza