Seria slabă continuă și cu Neagoe. "U" Cluj a pierdut pe terenul Rapidului

Seria slabă continuă și cu Neagoe. "U" Cluj a pierdut pe terenul Rapidului
| Foto: FC Universitatea Cluj

La al doilea meci sub comanda noului antrenor, "studenții" au fost învinși în Giulești, scor 1-0, în runda cu numărul 8 din sezonul regulat al Superligii.

Cu același prim 11 ca și în meciul cu FC Voluntari, Universitatatea Cluj a început bine jocul și chiar a avut prima ocazie a partidei. În minutul 9, Ely a centrat cu exteriorul, Bălan s-a întins, însă nu a ajuns la minge, iar Moldovan a reținut balonul.

Și în minutele ce au urmat, "studenții" au fost mai activi și au avut posesia. Trupa lui Neagoe s-a bazat mult pe centrări, însă în puține momente mingea a ajuns în apropierea lui Bălan. După jumătatea reprizei, ritmul jocului a scăzut considerabil.

"Șepcile roșii" au făcut un pas înapoi și au preferat să își aștepte adversarii, care însă au întâmpinat probleme la construcție. "U" Cluj și-a încercat șansa pe contraatac, dar și defensiva gazdelor s-a dovedit a fi bine organizată. Astfel, scorul pauzei în Giulești a fost 0-0.

La revenirea de la cabine, clujenii au avut parte de 5 minute bune și mai apoi au revenit la abordarea din prima parte. Organizarea defensivă a fost principala grijă a "studenților", care au reușit să își blocheze adversarii, chiar și după ce Adrian Mutu a trimis forțe proaspete în ofensivă.

Prima ocazie importantă s-a consemnat abia după ce prima oră de joc s-a scurs. Onea a șutat bine de la distanță, însă Gorcea a intervenit și a trimis în corner (64). Gazdele au forțat deschiderea scorului și au avansat spre poarta oaspeților.

Cu un sfert de oră înainte de final, în urma unui corner, Baravykas a scos de pe linia porții, dar mai apoi balonul a ajuns din nou la rapidiști, șutul lui Săpunaru l-a lovit în mână pe Ispas, iar centralul a dictat penalty. După lungi momente de tensiune, Dugandzic a fost cel care s-a îndreptat spre balon și l-a învins pe Gorcea (80).

Chiar dacă Universitatea Cluj avea nevoie de un gol egalizator, elevii lui Eugen Neagoe nu au reușit să îl obțină în finalul partidei, în ciuda ocaziei lui Ely, care a trimis peste din poziție ideală (90+3). Astfel, clujenii au suferit prima înfrângere sub comanda noului antrenor, scor 1-0.

Comenteaza