Seria slabă continuă. Universitatea Cluj a ajuns la a doua înfrângere consecutivă, iar fanii i-au cerut demisia lui Bogdan Lobonț

Seria slabă continuă. Universitatea Cluj a ajuns la a doua înfrângere consecutivă, iar fanii i-au cerut demisia lui Bogdan Lobonț
| Foto: Cristi Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Echipa clujeană a pierdut partida de pe propriul teren, cu CS Mioveni, scor 2-1 și a ajuns la trei meciuri la rând fără victorie, în Liga a 2-a. "Șepcile roșii" au încheiat jocul în 10 oameni, după ce portarul Dur-Bozoancă a fost eliminat. 

“Studenții” au început în forță partida de pe Cluj Arena, iar Gavra și Florescu au ratat ocazii, în primele 10 minute. Treptat, jocul s-a echilibrat, iar meciul s-a disputat mai mult la centrul terenului. La jumătatea reprizei, clujenii l-au pierdut pe Căpușă, care a părăsit terenul, fiind accidentat. Ultimul sfert de oră al primului act a fost unul aprins, cu ocazii mari de ambele părți. Întâi, Măzărache a depășit în viteză apărarea clujeană, dar Dur-Bozoancă i-a salvat pe “studenți”. Apoi, Gavra a semnat cea mai mare ocazie a “Șepcilor roșii”, dar șutul său din apropiere a trecut peste poarta lui Croitoru. Astfel, la pauză, scorul era 0-0.

Startul actului secund a fost unul echilibrat, iar “U” Cluj a fost formația care a dominat la capitolul posesie. În ciuda acestui fapt, trupa lui Bogdan Lobonț a suferit din nou în ofensivă, “studenții” suferind de lipsă de luciditate în treimea adversă. Prima ocazie a “Șepcilor roșii” a venit în minutul 59, după o fază prelungită de atac, dar Gavea a trimis din nou peste.

Totuși, nimic nu anunța ceea ce urma să se întâmple în minutul 67. În primă fază, Măzărache s-a complicat în careu, iar Dur-Bozoancă i-a salvat pe clujeni. Câteva secunde mai târziu, mingea a ajuns la Rădescu, care a șutat puternic de 25 de m, fără speranțe pentru goalkeeper-ul Universității Cluj. Imediat după gol, fanii prezenți în tribune au cerut demisa staff-ului tehnic. “Studenții” au răspuns prin șutul căpitanului Florescu, dar Croitoru a respins.

Situația clujenilor s-a complicat și mai tare la intrarea în ultimele 10 minute, când Dur-Bozoancă a fost eliminat, iar oaspeții au primit penalty. Florescu a intrat între buturi, dar nu a putut repsinge șutul lui Balint, care a majorat diferența. După ce i-au cerut demisia lui Bogdan Lobonț, suporterii de pe Cluj Arena i-au scandat numele lui Mircea Cojocaru, interimarul din acest sezon. La intarea în prelungiri, Cristian Gavra a înscris un gol al consolării pentru clujeni. 

Echipe de start:

Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă – Căpușă (Telcean ‘22), Cordoș, Sepsi, Taub – Pîrvulescu, Kofi (M. Coman ‘70), Florescu, Janos (Horduan ’60) – Gavra, Axente

CS Mioveni: Croitoru – Kilyen, Beţa, Celea, Stoica – Şerban, Boboc, Lazăr (Trascu ‘75) – Rădescu, Măzărache, Herghelegiu (Ayza ’60, Balint ‘81)

Pentru clujeni urmează o deplasare, pe terenul formației Daco-Getica. Partida se va disputa marți, 9 aprilie, de la ora 17:30.

Comenteaza