Sevilla, pe urmele unui jucător al CFR-ului. Fotbalistul a impresionat în duelurile din Europa League

Sevilla, pe urmele unui jucător al CFR-ului. Fotbalistul a impresionat în duelurile din Europa League
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fosta adversară a “feroviarilor” monitorizează situația unui fotbalist din Gruia, care ar putea ajunge în lotul formației din Spania.

CFR Cluj a reușit în actuala stagiune un parcurs european remarcabil. Elevii lui Dan Petrescu au început aventura în luna iulie și au încheiat-o în februarie, în primăvara europeană, când au fost eliminați de Sevilla, fără să fie învinși. Câțiva jucători ai campioanei s-au remarcat în parcursul din Champions League și Europa League și se pare că fostele adversare ale “feroviarilor” pregătesc mutări pentru fotbaliștii CFR-ului.

După ce Celtic s-a aflat în discuții cu Billel Omrani, a venit rândul Sevillei să se intereseze de un jucător din Gruia. Este vorba despre Andrei Burcă, fundașul care a impresionat în dubla împotriva andaluzilor, notează Telekom Sport. Directorul sportiv al spaniolilor, Monchi, este recunoscut pentru modul în care reușește să găsească talente neșlefuite pe care le transformă în jucători de top.

Sosit la începutul sezonului în Gruia în schimbul a 200.000 de euro, Burcă este cotat în prezent la 2 milioane de euro. Stopperul a evoluat în 31 de partide în actuala stagiune și a înscris trei goluri.

Comenteaza