Show incendiar de arte marţiale în cuşcă, la Sala Sporturilor

Show incendiar de arte marţiale în cuşcă, la Sala Sporturilor
Gala Ultimate Fighting Tournament (UFT), catalogată ca fiind cel mai incendiar show de arte marţiale în cuşcă, vine în 7 noiembrie la Cluj-Napoca.

Gala UFT va aduce în cuşca de MMA cei mai buni luptători de Kickbox, Karate şi de Arte Marţiale Mixte (MMA) din Cluj-Napoca, Bucureşti, Timişoara, Arad, Bistriţa, Piteşti, Constanţa, Năsăud, Târgovişte, Deva, Găieşti şi Satu-Mare.

În deschiderea evenimentului vor avea loc primele meciuri de Karate, probele de kumite rotativ pe echipe, avându-i ca protagonişti pe cei mai buni Karateka din ţară, Campioni Mondiali, Europeni şi Internaţionali. După aceasta, vor urma meciurile de Kickbox, unde se vor bate luptători de la principalele cluburi de profil.

În final, gala se va încheia cu mult aşteptatele meciuri de MMAl. Concurenţii vor lupta în picioare, la sol, vor încerca să-şi finalizeze adversarii prin procedee de Brazilian Jiu-jitsu sau să obţină KO-ul prin loviturile de braţe sau de picioare. Astfel, vor fi folosite proiectări şi procedee de ducere la sol din Judo şi Wrestling.

 

 

Comenteaza