"Silvă" a luat viteză pentru derby-ul cu Ploieştiul: 160 km/h

Baschetbaliştii de la ”U” Mobitelco Cluj Mihai Silvăşan, Darius Hargrove, Miljan Medvedj şi Alexandru Pop, dar şi fotbalistul Universităţii Cluj Raul Ciupe au fost miercuri copiloţii lui Bogdan Marişca şi Marco Tempestini.

Clubul Napoca Rally Academy a organizat o nouă serie de curse demonstrative, în circuit închis, la 10 km de cartierul Făget, pe platoul de lângă lacul Miceşti. După ce săptămâna trecută am văzut copiloţi de la lupte, judo sau volei, miercuri a venit rândul baschetbaliştilor şi fotbaliştilor de la "U".

Mihai Silvăşan, Darius Hargrove, Miljan Medvedj şi Alexandru Pop s-au arătat foarte emoţionaţi, poate şi pentru că pentru ei urmează o dublă de foc cu CSU Ploieşti. Sportivii au îmbrăcat fiecare pe rând costumul de raliu, după care au luat locul copilotului în cele două Subaru Impreza, lângă aşiii volanului Bogdan Marişca şi Marco Tempestini. Apoi a urmat cursa propriu-zisă, de aproximativ cinci km, cu o viteză care a atins 160 km/h.

Omul coşurilor decisive, Mihai Silvăşan, s-a arătat încântat de experienţa trăită.

 ”Oau. E bine cu picioarele pe pământ. Vorbind serios, la prima tură cea de încălzire, am avut foarte mari emoţii, sincer, chiar dacă nu am mers la capacitate maximă, însă Bogdan mi-a explicat foarte bine cum stă treaba şi la a doua m-am obişnuit. Chiar mi-a plăcut foarte mult şi m-aş mai da de câte ori aş avea ocazia. I-am spus că sper să îi ofer aceleaşi emoţii la meciul cu Ploieştiul. Sper să mai îmi rămână ceva din adrenalina de la cursă”, a spus "Silvă".

 Şi pentru fundaşul ”studenţilor” Raul Ciupe a fost o experienţă interesantă. 

”Foarte frumoasă senzaţie, nu te întâlneşti cu aşa ceva în fiecare zi. Într-adevăr se vede un pilot care ştie ce face. Emoţii nu pot să spun că am avut, pentru că în stânga mea era cineva care a avut grijă să mă aducă teafăr înapoi. Îmi plac motoarele, dar noi nu putem să forţăm maşinile cum le forţează ei aici”, a mărturisit Ciupe.

Mihai Medan

 

 

Comenteaza