Silvăşan a demisionat de la U-BT Cluj

Silvăşan a demisionat de la U-BT Cluj
| Foto: foto u-bt.ro

Mihai Silvăşan şi-a anunţat demisia din funcţia de antrenor al echipei U-Banca Transilvania, luni seara, după ce a ratat calificarea în finala Ligii Naţionale de baschet masculin.

''Este un final de sezon dezamăgitor. Eu credeam şi îmi doream enorm de mult să reuşim să câştigam campionatul. Ne-am luptat în aceasta serie, cel puţin în trei din cele patru meciuri. Din păcate, nu a fost destul. Îmi asum absolut toată responsabilitatea pentru eşecul din acest sezon şi pentru ratarea obiectivelor principale. Mă refer aici la campionat şi la Cupa României. Prin urmare, îmi voi prezenta demisia din funcţia de antrenor principal al echipei. Repet, eu sunt principalul vinovat şi nu am absolut nicio problemă să îmi asum eşecul. Vreau să mulţumesc conducerii clubului şi sponsorului principal, pentru că mi-a oferit aceasta oportunitate. Mulţumesc staff-ului alături de care am lucrat în aceşti trei ani. Şi mă gândesc aici la toţi oamenii care lucrează în această echipă. Le mulţumesc jucătorilor care au fost alături de mine în cele trei sezoane. Le mulţumesc suporterilor pentru susţinere în momentele bune şi mai puţin bune. Nu în ultimul rând, mulţumesc familiei că a fost alături de mine în tot acest timp'', a spus Silvăşan.

La rândul său, Mircea Cristescu, vicepreşedintele clubului, a declarat: ''Personal, sunt mândru de omul Mihai Silvăşan. A arătat întotdeauna caracter, atât ca jucător, cât şi ca antrenor. Nu pot să îl felicit pentru decizia luată, deoarece ne cunoaştem de foarte mult timp. Suntem împreună de 17 ani şi este o durere mare în suflet. Este o durere pentru întreg clubul nostru. Nu pot decât să accept decizia lui''.

''U'' a fost învinsă de CSM CSU Oradea cu scorul de 91-86, luni seara, câştigând semifinala 3-1 la general. Clujenii vor juca finala mică, pentru medaliile de bronz, cu SCM ''U'' Craiova.

Comenteaza