Video Silvășan, cu gândul la noi victorii după debutul cu dreptul în Top 16: “Este doar o partidă, trebuie să rămânem concentrați”

Silvășan, cu gândul la noi victorii după debutul cu dreptul în Top 16: “Este doar o partidă, trebuie să rămânem concentrați”
| Foto: championsleague.basketball

U-BT Cluj-Napoca a reușit un nou succes remarcabil, pe terenul spaniolilor de la Unicaja Malaga, formație importantă în baschetul continental.

Campioana României continuă să uimească Europa, după ce a debutat cu dreptul în Top 16 Basketball Champions League. Cea mai recentă “victimă” a “studenților” este Unicaja Malaga, favorita grupei și câștigătoarea EuroCup în 2017.

În ciuda anvergurii adversarului, U-BT a jucat exemplar în Spania și a obținut un succes care îi face pe fani să viseze frumos. Mai mult, antrenorul Mihai Silvășan își dorește ca bucuria să dureze puțin și elevii săi să fie concentrați pentru următoarele partide.

”Suntem foarte încântați de această victorie. Am avut puțin noroc întrucât i-am prins pe cei de la Malaga într-o formă mai slabă. Nu s-au antrenat în ultima perioadă din cauza unor probleme. Totuși, este o victorie mare, împotriva unei formații importante din Europa.

Este un rezultat notabil pentru o echipă din România. Am arătat spirit de luptă, am izbutit 16 recuperări ofensive, ceea ce este remarcabil. Pe final cred că am controlat partida. A existat un moment când s-au apropiat. Este doar o partidă, am început cu dreptul, dar trebuie să rămânem concentrați și să muncim din greu pentru a ne îndeplini obiectivele.

A fost o onoare pentru noi să jucăm la Malaga, știm ce înseamnă acest club în baschetul european. În lotul nostru sunt jucători care au mentalitatea potrivită și nu se tem de astfel de meciuri. Ei au avut atitudinea potrivită pentru a câștiga”, a declarat Mihai Silvășan.

”A fost un meci foarte bun, deși știam că va fi dificil să jucăm aici. Ne așteptam ca ei să aibă mulți fani în tribună. Știam că nu se vor teme de noi, având în vedere faptul că venim din România. Drept urmare, a trebuit să le câștigăm respectul. Am demonstrat ce putem în această seară și ne-am îndeplinit obiectivul”, a spus cel mai bun marcator al ”studenților”, Elijah Stewart.

Rezumatul partidei de la Malaga:

Comenteaza