Silvășan, cu gândul la partida cu Dinamo, după victoria cu BCMU Pitești: “așteptăm ultimul meci ca să îl câștigăm și să fim siguri de calificare”

Silvășan, cu gândul la partida cu Dinamo, după victoria cu BCMU Pitești: “așteptăm ultimul meci ca să îl câștigăm și să fim siguri de calificare”
| Foto: foto u-bt.ro

Antrenorul celor de la U-BT Cluj și-a lăudat elevii pentru jocul din partida cu piteștenii, câștigată la o diferență clară, 91-63.

După succesul cu CSM Galați, formația clujeană a trecut fără emoții și de BCMU Argeș Pitești, în cel de-al doilea meci al turneului Cupei României. “Studenții” au câștigat la aproape 30 de puncte diferență și și-au îndreptat deja atenția spre ultimul joc din grupă, cel cu Dinamo.

“Cred că partida mai puțin reușită cu CSM Galați, cel puțin din punct de vedere al atitudinii, i-a făcut să înțeleagă că niciun meci nu este câștigat dinainte. Ne-am concentrat mult la ședințele dinainte meciului și se pare că a dat rezultate.

Advesarii noștri nu au fost în formulă completă, le-au lipsit doi străini importanți. Ne bucurăm pentru victorie și așteptăm ultimul meci, cel cu Dinamo, ca să îl câștigăm și pe acela și să fim siguri de calificare. Sper să rămânem sănătoși și să facem o partidă bună și vineri”, a declarat Mihai Silvășan la finalul partidei.

Cel mai bun marcator al clujenilor a fost Tarolis (16 puncte, 6 recuperări), urmat de Kuti (13 puncte, 4 recuperări) și Edwards (11 puncte, 3 recuperări).

Comenteaza