Silvășan, declarație hotărâtă înaintea meciului cu BC SCM Timișoara: “Nu mai avem voie să facem pași greșiți”

Silvășan, declarație hotărâtă înaintea meciului cu BC SCM Timișoara: “Nu mai avem voie să facem pași greșiți”
| Foto: foto u-bt.ro

Antrenorul echipei U-BT Cluj nu mai acceptă erori din partea echipei sale.

Tehnicianul formației clujene i-a lăudat pe timișoreni și îi consider un adversar periculos, chiar dacă “studenții” au câștigat toate meciurile împotriva lor în acest sezon. ”Avem un nou meci dificil în față, așa cum sunt toate din această fază. Avem un adversar omogen, Timișoara este o echipă bună, are jucători valoroși în componență și evoluează de mult timp în această formulă.

Toate meciurile cu Timișoara din acest sezon au fost intense și încheiate cu diferențe mici, suntem conștienți că ne așteaptă o confruntare dificilă și că nu mai avem voie să facem pași greșiți. Ne dorim să abordăm jocul cu atitudinea potrivită și să ne întoarcem victorioși, fiecare meci câștigat este extrem de important în perspectiva ocupării celui mai bun loc posibil înainte de Play-Off”, a spus Mihai Silvășan.

U-BT a învins de trei ori, în acest sezon, BC SCM Timișoara (80-71, 93-91, 98-89). Clujenii ocupă locul doi în Liga națională, la un punct de liderul CSU Sibiu. Partida cu timișorenii va avea loc miercuri, 18 aprilie, de la ora 18, în Sala Sporturilor “Olimpia”.

Comenteaza