Silvășan, dezamăgit după ce U-BT a ratat calificarea în finala Cupei României

Silvășan, dezamăgit după ce U-BT a ratat calificarea în finala Cupei României
| Foto: fiba.basketball

U-BT a pierdut semifinala Cupei României, disputată în Sala Polivaletă, scor 70-66 și a ratat șansa de a cuceri trofeul pentru a patra oară la rând.

Blestemul gazdelor de la Final Four s-a aplicat și în cazul clujenilor, care au fost învinși de CSM Oradea, după un meci pe care elevii lui Crisitan Achim l-au controlat în totalitate. Orădenii au profitat de naivitatea din defensiva clujeană, dar și de lipsa preciziei în ofensivă a lui Dykes&Co.

Mihai Silvășan a fost vizibil dezamăgit la finalul partidei. “Vreau să felicit echipa din Oradea. Ei au controlat jocul, după un început bun din partea noastră. Ne-am relaxat, nu am mai avut intensitate și ne-au făcut viața grea la fiecare acțiune. Îmi pare foarte rău pentru această înfrângere, nu am reușit să le oferim fanilor o victorie pe teren propriu. Vom analiza jocul și vom merge mai departe. Chiar nu vreau să mă gândesc la “blestemul” echipei organizatoare. Suntem jucători profesioniști, suntem un staff profesionit și trebuie să ne facem treaba oricum. Jucatul acasă poate să fie o presiune în plus, dar poate să te și motiveze. La orice meci decisiv există presiune, mai ales la echipa nostră, unde avem așteptări mari de la fiecare competiție”, a declarat tehnicianul.

Jucătorii de la U-BT își îndreaptă deja atenția înspre play-off-ul Ligii Naționale, care va începe peste o săptămână. Primul adversar va fi Steaua.

Comenteaza