Silvășan, dezamăgit după eșecul cu ratiopharm Ulm: "Este o înfrângere greu de digerat, dar trebuie să mergem mai departe"

Silvășan, dezamăgit după eșecul cu ratiopharm Ulm: "Este o înfrângere greu de digerat, dar trebuie să mergem mai departe"
| Foto: euroleaguebasketball.net

Antrenorul campioanei României la baschet a oferit concluziile sale după ce U-BT Cluj a pierdut pe propriul teren în runda cu numărul 9 din EuroCup.

"Studenții" au controlat timp de trei sferturi partida cu ratiopharm Ulm și aveau un avantaj de 10 puncte la intrarea în ultimele 10 minute. Cu toate acestea, baschetbaliștii echipei clujene au cedat inexplicabil și au fost învinși la o singură posesie de echipa germană.

La finalul jocului, antrenorul Mihai Silvășan a încercat să găsească explicațiile unui astfel de eșec și recunoaște că această înfrângere este greu de digerat.

"Nu contează faptul că am controlat meciul timp de trei sferturi. Trebuia să fi controlat jocul până la final. Cei de la Ratiopharm au înscris o serie de aruncări grele, iar noi nu am fost atenți în apărare.

Ulm a izbutit mai multe coșuri, în vreme ce noi ne-am chinuit din punct de vedere ofensiv. Am ratat câteva aruncări deschise și am pierdut pe final. Este o înfrângere greu de digerat, dar trebuie să mergem mai departe", a spus Mihai Silvășan.

Comenteaza