Video Silvășan dezvăluie secretul din spatele victoriei cu Cedevita Olimpija: "Am fost puternici mental"

Silvășan dezvăluie secretul din spatele victoriei cu Cedevita Olimpija: "Am fost puternici mental"
| Foto: euroleaguebasketball.net

U-BT Cluj-Napoca s-a impus cu 88-80 la Ljubljana și a obținut a doua victorie în tot atâtea meciuri contra slovenilor.

După ce s-au impus în BT Arena, "studenții" au câștigat și pe terenul celor de la Cedevita Olimpija și au ajuns din nou pe locurile care asigură calificarea în faza următoare a EuroCup.

Campioana României a început excelent jocul și chiar dacă gazdele au revenit după pauză, elevii lui Mihai Silvășan au reușit să câștige, forța mentală fiind un factor decisiv, consideră antrenorul.

"Sunt foarte fericit cu această victorie. Este prima noastră victorie din deplasare. Înseamnă mult și astfel avem șanse să ne calificăm în Play-Off-ul 7Days EuroCup. Am avut o rotație mai lungă după aducerea lui Jalen Jones.

Cred că este un lucru foarte bun pentru noi. De asemenea, am fost puternici mental în timpul meciului. Am rezistat atunci când ei s-au apropiat și am găsit modalități să revenim în avantaj. A fost un meci bun din acest punct de vedere.

Mergem mai departe, suntem o echipă nouă în competiție și mai avem de lucru. Luăm totul pas cu pas și ne vom lupta să ne dăm șanse să câștigăm fiecare partidă", a declarat antrenorul.

Cele mai importante faze ale jocului de la Ljubljana:

Comenteaza