Silvășan, discurs dur după eșecul cu Prometey: Ne-am prezentat jenant în repriza a doua din punct de vedere al intensității"

Silvășan, discurs dur după eșecul cu Prometey: Ne-am prezentat jenant în repriza a doua din punct de vedere al intensității"
| Foto: u-bt.basketball

Antrenorul campioanei României a criticat modul în care elevii săi au abordat ultimele două sferturi ale jocului din EuroCup.

U-BT nu a reușit să rupă seria rezultatelor negative în deplasările europene și a pierdut din nou, scor 105-82 contra celor de la Prometey. "Studenții" au avut un avantaj de 6 puncte la pauză, însă prestația din sferturile 3 și 4 a fost dezamăgitoare, iar Mihai Silvășan s-a declarat dezamăgit de evoluția elevilor săi.

"Din păcate, ne-am prezentat jenant în repriza a doua din punct de vedere al intensității. Nici în prima repriză nu am avut intensitatea necesară în apărare, dar am înscris foarte multe puncte.

Ei au crescut intensitatea în repriza a doua și noi am cedat. Acesta este cuvântul, am cedat, pierzând la 29 de puncte repriza a doua, ceea ce este extrem de jenant pentru o echipă care se respectă.

Cu siguranță trebuie să arătăm mai multă dăruire, mai mult caracter până la finalul meciului. Mergem mai departe și vom fi pregătiți pentru partidele care urmează", a spus antrenorul.

"A fost cu siguranță un meci foarte slab din partea noastră. Apărarea a fost îngrozitoare, deși am înscris multe puncte în prima repriză. Nu avem scuze. Este o lecție drastică. Trebuie să ne regrupăm și să câștigăm sâmbătă în campionat", a declarat Patrick Richard, cel care a reușit 19 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive.

Comenteaza