Silvășan, după succesul de la Târgu Jiu: "Ne-am făcut partida ușoară prin intensitatea noastră"

Silvășan, după succesul de la Târgu Jiu: "Ne-am făcut partida ușoară prin intensitatea noastră"
| Foto: U-BT

U-BT Cluj-Napoca a câștigat un nou meci în Liga Națională, scor 91-66, pe terenul celor de la CSM Târgu Jiu.

Campioana României a îndeplinit o simplă formalitate în Oltenia și a reușit să obțină un nou succes în întrecerea internă. La finalul jocului, Mihai Silvășan s-a declarat încântat de evoluție și de faptul că elevii săi au evitat accidentările.

"Mă bucur că am câștigat și că nu avem nicio problemă medicală. E important pentru noi să menținem un ritm bun, chiar dacă meciul a părut ușor. Ne-am făcut partida ușoară prin intensitatea noastră. E important să rămânem sănătoși, deoarece avem două meciuri pe săptămână. Mergem acasă, trebuie să ne odihnim, iar luni vom pleca spre Ljubljana", a explicat antrenorul.

"A fost un meci de campionat în care trebuia să ne menținem concentrarea și să punem în valoare tot ce am aplicat la antrenamente. A fost o șansă să devenim mai buni și să ne pregătim de următorul meci din EuroCup.

Cred că am fost concentrați încă de la început și e important că am reușit asta până la final. Intensitatea noastră a fost bună, ne-am apărat bine și nu le-am lăsat coșuri ușoare. Fiecare și-a îndeplinit datoria astăzi", a spus și Emi Cățe, care a fost aproape de un double-double, cu 22 de puncte și 9 recuperări.

Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează un nou meci în EuroCup. "Studenții" vor întâlni miercuri, în deplasare, Cedevita Olimpija Ljubljana.

Comenteaza