Silvășan după victoria cu CSM Constanța: "Toți jucătorii și-au făcut treaba, sunt mulțumit de acest meci"

Silvășan după victoria cu CSM Constanța: "Toți jucătorii și-au făcut treaba, sunt mulțumit de acest meci"
| Foto: euroleaguebasketball.net

Campioana României s-a impus fără emoții pe propriul teren, scor 90-59, în partida din Liga Națională.

Deși oaspeții au început bine meciul, misiunea "studenților" a fost în cele din urmă una facilă. U-BT Cluj-Napoca a învins fără probleme CSM Athletic Constanța, spre bucuria antrenorului Mihai Silvășan.

"Am început mai greu pentru că nu am fost suficient de agresivi și nu am făcut faulturi la momentul potrivit. Una peste alta, sunt mulțumit de acest meci. Am primit doar 59 de puncte, am avut intensitate și mingea a mers în atac, totalizând 28 de pase decisive.

Sunt fericit că nu s-a mai accidentat cineva. La Jalen a apărut o problemă de ultimă oră, a luat gripă de tip B. S-a antrenat azi dimineață, dar nu am vrut să riscăm nimic. Roschnafsky e în Germania, are un eveniment nefericit în familie, iar Szentkuti e cu juniorii.

Toți jucătorii și-au făcut treaba și urmează o săptămână extrem de importantă, în care trebuie să fim pregătiți pentru două meciuri grele", a declarat tehnicianul.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza