Silvășan îndeamnă la concentrare după o nouă victorie în play-off: "Trebuie să înțelegem că e doar semifinala și e doar 2-0"

Silvășan îndeamnă la concentrare după o nouă victorie în play-off: "Trebuie să înțelegem că e doar semifinala și e doar 2-0"
| Foto: euroleaguebasketball.net

U-BT Cluj-Napoca a obținut un nou succes în fața celor de la Rapid, scor 77-55, în semifinalele Ligii Naționale.

Campioana a profitat de terenul propriu în primele două jocuri ale seriei contra bucureștenilor și speră să obțină calificarea în finală în urma primului duel din capitală. Mihai Silvășan speră că elevii săi vor menține același ritm și vor fi concentrați pe toată durata play-off-ului.

"Am avut o intensitate chiar și mai bună față de jocul precedent. Să fiu sincer, îmi era frică să nu ne pierdem din foamea de victorie după jocul bun de acum două zile. Îmi felicit băieții pentru că au rămas concentrați.

Ne-am făcut treaba, am arătat foarte bine în aceste două partide, însă trebuie să înțelegem că e doar semifinala și e doar 2-0. Seria încă nu s-a încheiat, trebuie să ne gândim la obiectivele noastre. Timpul de relaxare poate fi odată cu luna iunie", a declarat antrenorul.

Cel de-al treilea meci al seriei dintre U-BT Cluj-Napoca și Rapid București, din semifinalele Ligii Naționale se va disputa miercuri, 3 mai.

Comenteaza