Silvășan, mulțumit după succesul cu CSO Voluntari: “Era important să jucăm bine. Voiam să ne revenim după eșecul din Cupă”

Silvășan, mulțumit după succesul cu CSO Voluntari: “Era important să jucăm bine. Voiam să ne revenim după eșecul din Cupă”
| Foto: u-bt.ro

Antrenorul de la U-BT s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi în jocul împotriva proaspetei câștigătoare a Cupei României.

Formația clujeană a reușit un nou succes în campionat, al 14-lea consecutiv, 79-70, contra celor de la CSO Voluntari. Deși au cedat un avans de 16 puncte, “studenții” au reușit să controleze finalul de meci și au reușit o nouă victorie în Liga Națională. La finalul jocului, Mihai Silvășan s-a declarat încântat de evoluția jucătorilor săi.

“A fost un meci disputat, împotriva câștigătoarei Cupei României. Am întâlnit o echipă foarte bună, care se bate pentru un loc în TOP 4, dacă nu chiar pentru finală. Am fost agresivi din punct de vedere defensiv încă din primul minut. Asta ne-a adus victoria. Era important să jucăm bine și să câștigăm. Voiam să ne revenim după eșecul de la turneul Cupei României.

Am câștigat acest al doilea meci, mai avem două partide. Mâine trebuie să ne odihnim și să fim pregătiți pentru viitoarele partide. Deși aparent întâlnim adversari mai slabi ca Voluntariul, cel puțin pe hârtie, noi trebuie să avem atitudinea potrivită. Trebuie să dăm totul pentru a câștiga cele două meciuri”, a spus Mihai Silvășan la finalul partidei.

“Am început bine meciul. Mă refer aici la defensiva din primul sfert. Le-am permis adversarilor să marcheze numai șapte puncte, dar apoi și-au revenit. Au înscris aruncări de trei puncte, însă ne-am adaptat în apărare pe parcurs. Am controlat meciul și sunt bucuros de această victorie. Mâine va fi o zi de pauză, ne odihnim și pregătim totodată confruntările cu Steaua și Constanța”, a declarat Karlo Zganec.

Comenteaza